Home > Over Voetselect

Over Voetselect

Corine Voets

(Sport)podotherapeut en acupuncturist 

Corine is in 1995 afgestudeerd aan de Fontys Podotherapie in Eindhoven. Direct na haar studie opende zij haar eigen podotherapiepraktijk in Schijndel. Corine werkte een jaar in een revalidatiekliniek op Curaçao waar ze met name diabetici behandelde. In 2006 is zij zich gaan specialiseren in de biomechanica en het digitaal aanmeten van orthopedische schoenen. Zij was consultant digitale orthopedische schoentechniek bij Podomotion. Tevens was ze docent Podotherapie aan de Fontys Hogeschool in zowel Amsterdam als Eindhoven. Ze heeft masterclasses voltooid in klinisch redeneren, drukmeetanalyse en in-shoe bewegingsanalyse. In januari 2017 heeft ze de post-HBO opleiding Sportpodotherapie succesvol afgerond, waarmee ze een geregistreerd professional is op het gebied van sportblessures. Corine is enige jaren geleden begonnen met de Post-HBO studie Acupunctuur speciaal voor (para)medici te Antwerpen. Deze studie heeft ze met goed gevolg afgerond in mei 2023. Met haar nieuw verworven kennis en vaardigheden in acupunctuur en dry-needling  kan ze haar patiënten nu nog beter van dienst zijn in haar podotherapiepraktijk.

5.000+

Tevreden Cliënten.

40

Corine is altijd in ontwikkeling en studeert al 40 jaar, uitdagingen zoeken is wat haar drijft om met een bredere kijk een nóg betere therapeut te zijn.

25

jaar ervaring als podotherapeut.

Lonneke

2e jaars student Podotherapie Fontys Hogeschool Eindhoven

Lonneke, 23 jaar oud, bevindt zich momenteel in het tweede leerjaar van de Podotherapie opleiding aan Fontys Hogeschool Eindhoven. Werkzaam bij Voetselect Podotherapie, kom je haar regelmatig tegen in de praktijk, waar ze als een echte duizendpoot ondersteunt.

Buiten studie en werk geniet ze van tijd met familie en vrienden, terrasjes, winkelen, en festivals. Met eigenschappen zoals leergierigheid, enthousiasme, sociaal zijn, en zorgzaamheid vormt Lonneke een dynamische persoonlijkheid.

Wat haar aantrekt in Podotherapie, is de mogelijkheid om mensen van hun klachten te verlossen, zodat ze volop van het leven kunnen genieten. De diversiteit van het beroep maakt elke dag uniek!

Misschien tot ziens!

5.000+

Meters gelopen in de praktijk.

60

Het aantal uren per week school + Werk! Lonneke is een erg ijverige student en constant in ontwikkeling. Ze werkt 32 uur per maand hier en studeert  voltijd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Geen dag is hetzelfde want daarnaast werkt ze nogmeer.

10

Het aantal taken die Lonneke tegelijkertijd kan uitvoeren.

Waarom kiest u voor Voetselect?

Bij Voetselect Podotherapie bent u aan het juiste adres voor deskundig advies voor uw voetklachten. Voetselect Podotherapie is al 25 jaar specialist in Podotherapie.

Snelle service

De wachttijden houden we voor uw bezoek zo kort mogelijk. En! Uw drie dimensionaal vervaardigde zolen kunnen we dezelfde dag (24 uur) leveren!

Drukmeting

Voetselect beschikt over een zeer geavanceerd meetsysteem waarbij in de schoenen wordt gemeten. Hierdoor leggen we iedere beweging vast!

Slippers op maat

Van uw eigen steunzool kunnen we prachtige slippers maken. Op deze website kunt u het zelf samenstellen.

Meer nieuws

Voetselect Podotherapie behandelt onder meer:

 • Standsafwijkingen van de voeten.
 • Standsafwijkingen van de tenen of nagels.
 • Voetklachten als gevolg van overbelasting.
 • Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde voetstand en/of looppatroon.
 • Sportblessures.
 • Stand- en houdingsklachten bij kinderen.
 • Stand- en houdingsklachten bij ouderen.
 • Voetproblemen bij diabetes mellitus.
 • Voetproblemen bij reumatoïde artritis.
 • Ingegroeide teennagels.
 • Likdoorns en overmatige eeltvorming.

Wij zijn aangesloten bij: